Competitii sportive ...

“Sportul este o activitate intrinseca a activitatii International Life Saving (ILS): ajuta la dezvoltarea abilitatilor, cunostintelor si tehnicii salvamarilor nostri; iar sportul de salvare joaca un rol esential in solidificarea relatiilor trans-continentale ale organizatiilor membre.

Misiunea umanitara a ILS este aceea de a salva vieti, iar prin incurajarea si conducerea activitatilor sportive, ne inzestram membrii cu capacitati pentru a indeplini aceasta misiune.

ILS este o organizatie mondiala in adevaratul sens al cuvantului careia ii face placere sa vada cooperarea si schimbul de informatii dintre membrii sai, fericiti ca fac parte din aceasta.

Sportul de salvare este una din componentele acestui schimb, si campionatele mondiale de salvare organizate de ILS joaca un rol important in aducerea la standarde apropiate de eficienta ale salvamarilor din intreaga lume – ajutandu-i pe membrii nostrii sa invete din experienta altor tari si provocandu-i sa-si imbunatateasca performantele.

Ca presedinte al ILS, aduc un omagiu stramosilor organizatiei noastre, care au avut un rol atat de important in dezvoltarea Federation Internationale de Sauvage Aquatique (FIS), World Life Saving (WLS) si a singurei organizatii mondiale care a rezultat din unirea celor doua federatii – International Life Saving Federation.

Multumesc membrilor comisiei sportive pentru pentru toata straduinta de a promova competitiile din sportul de salvare in intreaga lume.

Felicit organizatiile membre ILS pentru interesul in continua crestere pentru a perticiparea in sportul de salvare si la Campionatele Mondiale organizate de ILS.”

In ultumii ani echipa ANSPSR a participat la mai multe competitii de profil, unde sportivii nostrii s-au comportat peste asteptari, dupa parerea specialistilor.

 
Asociatia Nationala a Scafandrilor Profesionisti si Salvamarilor din Romania
@ 2006 - Toate drepturile sunt rezervate