Cursuri internationale salvamari ...

Din 2003 organizam cursuri de perfectionare pentru salvamari si certificare pentru instructori.

 

Profesonalismul si pregatirea de care am dat dovada a determinat ILSE sa repartizeze in Romania ce mai buna echipa de instructori, condusa de Helmut Stoehr, presedintele Comisiei de Dezvoltare a ILS Europe, si Director al Serviciilor Educationale in cadrul celei mai dezvoltate organizatii de salvare din Europa, DLRG – Germania.

Pe parcursul acestor cursuri salvamarii si-au demonstrat pregatirea fizica, teoretica si capacitatea de a raspunde in caz de urgenta. Cu toata rigurozitatea instructorilor germani, majoritatea participantilor au obtinut cel mai mare grad de certificare, “International Beach/Surf Lifeguard”.

Instructorii germani au certificat in 2005 patru instructori internationali, iar alti 4 detin statutul de asistent instructor, urmand sa-si obtina certificarea de instructori in septembrie 2006.

In total, 51 de salvamari au primit certificatul de “International Beach/Surf Lifeguard”. O mare parte dintre acestia supravegheaza in timpul sezonului estival plaja din Mamaia si parcul acvatic Aqua Magic Mamaia.

 
Asociatia Nationala a Scafandrilor Profesionisti si Salvamarilor din Romania
@ 2006 - Toate drepturile sunt rezervate